Näin käytät Túlkaa

Voit käyttää Túlkaa älypuhelimen sovelluksella (Túlka mobiili), soittamalla (Túlka Akuutti) tai nettiversion kautta (Túlka Web). Kaikkiin näihin tapoihin löydät ohjeet tältä sivulta. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää Túlkan käyttöön liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse (puh. 0306606400, info@tulka.com) tai tämän sivun oikeasta alakulmasta löytyvän chatin kautta.

Järjestämme myös n. 30 minuutin mittaisia käyttökoulutuksia, joissa käydään läpi Túlkan järjestelmät ja ohjeistetaan, kuinka tulkki tilataan mobiilisovelluksen ja tietokoneen selainversion kautta. Koulutuksissa voi myös kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä järjestelmiin ja tulkkauksiin liittyen.
Katso koulutusten aikataulut ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Katso usein kysytyt kysymykset Túlkan käytöstä tästä.

Voit ladata tulostettavan pdf-ohjeen tästä.


Interaktiivinen käyttöohje Túlka-sovelluksen lataamiseen ja käyttöön

Alta löydät interaktiivisen ohjeen. Voit selata ohjetta nuolinäppäimillä ja klikata ohjeen nappeja siirtyäksesi haluaamasi kohtaan. Avaa päätelaitekohtainen ohje klikkaamalla "Katso käyttöohjeet" -painiketta. Interaktiivisessa ohjeistuksessa on myös mukana videosisältöä, jota voit katsoa painamalla Play-ikonia.

Rekisteröidy Túlka-käyttäjäksi

Käyttääksesi Túlkaa, tulee sinun ensin rekisteröityä.

Rekisteröidy täällä